inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Geometrisk abstraktion - sammanfogade lila diamanter på grå bakgrund Nr 64475

Taggar: #fototapeter

Fototapet Geometrisk abstraktion - sammanfogade lila diamanter på grå bakgrund Nr 64475

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Ruby Formula"

Abstrakta moderna tapeter som "Ruby Formula" är en unik dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Rosa, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Ruby Formula" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Ruby Formula" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Ruby Formula" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter "Ruby Formula" är en dekoration dedikerad till alla som älskar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, bakgrund, textur, geometrisk oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Ruby Formula" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck fototapeter "Ruby Formula" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte