inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor Nr 61857

Taggar: #fototapeter

Fototapet Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor Nr 61857

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor"

Abstrakta tapeter som "Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter "Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Genomgång - abstraktion med tunnel med kolonner och geometriska kulor" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte