inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster Nr 62113

Taggar: #fototapeter

Fototapet Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster Nr 62113

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster"

Abstrakta moderna tapeter som "Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster" är en unik i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Silver, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta designtapeter "Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta tapeter "Futuristisk konst - silverkulor omgivna av geometriska mönster" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte