inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme Nr 62317

Taggar: #fototapeter

Fototapet Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme Nr 62317

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme"

Fototapeter som "Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme" är en intressant i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Röd, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta tapeter "Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck tapeter med abstrakt design "Färglopp rött - geometriska element i vitt utrymme" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte