inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser Nr 61779

Taggar: #fototapeter

Fototapet Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser Nr 61779

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser"

Fototapeter som "Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Röd, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta tapeter "Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck tapeter med abstrakt design "Färgglada lågor - abstraktion med färgrika blandande rökelser" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter modernt Fototapeter regnbåge
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte