inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion Nr 63942

Taggar: #fototapeter

Fototapet Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion Nr 63942

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion"

Abstrakta moderna tapeter som "Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Färgstarkt, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Färgens kalejdoskop - färgglad abstraktion med glans och 3D-illusion" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter landskap Fototapeter modernt Fototapeter regnbåge
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte