inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor Nr 61798

Taggar: #fototapeter

Fototapet Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor Nr 61798

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor"

Fototapeter som "Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Blå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor" är en dekoration dedikerad till alla som älskar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck tapeter med abstrakt design "Färgens galenskap - abstraktion med blandande färgglada lågor" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte