inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Eccentric Composition Nr 64729

Fototapet Eccentric Composition Nr 64729

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Eccentric Composition"

Fototapeter som "Eccentric Composition" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Eccentric Composition" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.

Abstrakta designtapeter "Eccentric Composition" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, blommor, färgrik, glans, brun, liljor, vågor, uttryck oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Eccentric Composition" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta fototapeter "Eccentric Composition" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte