inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor Nr 61730

Taggar: #fototapeter

Fototapet Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor Nr 61730

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor"

Fototapeter som "Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta designtapeter "Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta fototapeter "Dominoarkitektur - modern vit rymd med silverkulor" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte