inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Fototapet Diamond Corridor (Beige) Nr 63998

Taggar: #fototapeter

Fototapet Diamond Corridor (Beige) Nr 63998

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Abstrakta tapeter "Diamond Corridor (Beige)"

Fototapeter som "Diamond Corridor (Beige)" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Guld, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Diamond Corridor (Beige)" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Diamond Corridor (Beige)" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Diamond Corridor (Beige)" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Diamond Corridor (Beige)" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Diamond Corridor (Beige)" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck fototapeter "Diamond Corridor (Beige)" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte