inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga Nr 62106

Taggar: #fototapeter

Fototapet Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga Nr 62106

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga"

Fototapeter som "Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "Diamantrummet - vit rymd med glasblock och skugga" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte