inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor Nr 61773

Taggar: #fototapeter

Fototapet Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor Nr 61773

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor"

Fototapeter som "Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor" är en intressant väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck fototapeter "Diamantregn - abstraktion med fallande diamanter bland silverfärgade vågor" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte