inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans Nr 63915

Taggar: #fototapeter

Fototapet Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans Nr 63915

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapeter med abstrakt design "Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans"

Abstrakta tapeter som "Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans" är en unik dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta designtapeter "Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Chokladfloden - brun abstraktion med vågor, diamanter och glans" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte