inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten Nr 62482

Taggar: #blå, #fototapeter

Fototapet Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten Nr 62482

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten"

Fototapeter som "Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Blå, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Abstrakta tapeter "Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: blå oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta fototapeter "Blå abstraktion - grå betong med en turkos fläck i mitten" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte