inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer Nr 62279

Taggar: #fototapeter

Fototapet Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer Nr 62279

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Abstrakta tapeter "Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer"

Abstrakta tapeter som "Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Vit, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du väljer den stora "Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer" tapeten så att det vackra motivet kommer att synas väl i ditt hem.. Produkten "Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer" är en dekoration dedikerad till alla som gillar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta tapeter "Arena med kolonner - abstrakt rymd med geometriska figurer" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte