inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans Nr 61358

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans Nr 61358

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans"

Abstrakta moderna tapeter som "Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans" är en unik i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Lila, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta designtapeter "Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Abstraktion - fuchsia vågmönster på grå bakgrund med glans" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte