inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion - bruna vågor i guldkomposition med discoljus Nr 64117

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - bruna vågor i guldkomposition med discoljus Nr 64117

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Space Disco"

Abstrakta moderna tapeter som "Space Disco" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Brun, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Space Disco" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Space Disco" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Space Disco" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Space Disco" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, geometriska former, glans, vågor, brun, guldig, Juvel oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Space Disco" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta tapeter "Space Disco" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte