inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstrakt rymd - upplyst korridor med silverkulor Nr 64493

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstrakt rymd - upplyst korridor med silverkulor Nr 64493

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Misterious Corridor "

Abstrakta moderna tapeter som "Misterious Corridor " är en unik dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Beige, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Misterious Corridor " i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Misterious Corridor " är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Misterious Corridor " är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta tapeter "Misterious Corridor " är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Misterious Corridor " till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Misterious Corridor " och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter futuristiska Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte