inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans Nr 61360

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans Nr 61360

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans"

Fototapeter som "Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Rosa, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Abstrakt komposition - rosa vågor på grå bakgrund med glans" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte