inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt Nr 60996

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt Nr 60996

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt"

Abstrakta tapeter som "Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt" är en innovativ i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Blå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Abstrakta tapeter "Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt" är en dekoration dedikerad till alla som älskar fantasydesign . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Abstrakt bakgrund - blå vattenström med färgskiftningseffekt" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte