inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstract and jewelry Nr 60117

Fototapet Abstract and jewelry Nr 60117

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Abstrakta tapeter "Abstract and jewelry"

Abstrakta tapeter som "Abstract and jewelry" är en unik i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt rum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Silver, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Abstract and jewelry" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Abstract and jewelry" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstract and jewelry" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "Abstract and jewelry" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, bakgrund, modern, mönster, Prydnader oraz fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Abstract and jewelry" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck tapeter med abstrakt design "Abstract and jewelry" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte