inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet 3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor Nr 61958

Taggar: #fototapeter

Fototapet 3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor Nr 61958

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor"

Abstrakta moderna tapeter som "3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förnya ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Abstrakta tapeter "3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor" är en dekoration dedikerad till alla som gillar avant-garde-design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de allra senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck fototapeter "3D-abstraktion - geometrisk ljus rymd med silverkulor" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter modernt
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte