inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Lily in shades of gray Nr 61352

Fototapet Lily in shades of gray Nr 61352

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Lily in shades of gray"

Abstrakta tapeter som "Lily in shades of gray" är en unik väggdekoration tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Grå, som tillsammans med andra nyanser skapar fantastiska kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Lily in shades of gray" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Lily in shades of gray" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Lily in shades of gray" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "Lily in shades of gray" är en dekoration dedikerad till alla som älskar avant-garde-design . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, kärlek, liljor, hjärtan oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta tapeten "Lily in shades of gray" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att snygga till din hemmiljö på liten budget. Upptäck moderna abstrakta tapeter "Lily in shades of gray" och många andra extraordinära produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kärlek
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte