inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund Nr 66193

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund Nr 66193

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund"

Fototapeter som "Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund" är en innovativ väggdekoration tappning, som gör att du kan förnya ditt sovrum eller någon annan miljö supersnabbt . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Orange, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Motivet på "Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck tapeter med abstrakt design "Kyssande träd - trädbestånd i form av en kyss på ljus bakgrund" och många andra fantastiska produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kärlek
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte