inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Förstenat danspar - silverfärgade figurer på en bakgrund med blå mönster Nr 64380

Taggar: #fototapeter

Fototapet Förstenat danspar - silverfärgade figurer på en bakgrund med blå mönster Nr 64380

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Dance of Senses"

Fototapeter som "Dance of Senses" är en innovativ dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fångar den blicken direkt. Färgen Blå, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Motivet på "Dance of Senses" tapeten kommer att passa utmärkt i stort format. Produkten "Dance of Senses" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Dance of Senses" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Abstrakta designtapeter "Dance of Senses" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den innovativa sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, glans, vågor, kärlek, hjärtan, blå, par, ruter, dansa oraz fototapeter kan du se inspirationen till de senaste trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger låter dig enkelt anpassa den abstrakta fototapeten "Dance of Senses" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö utan att spendera en förmögenhet. Upptäck abstrakta tapeter "Dance of Senses" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kärlek
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte