inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Dans i glans - två stålföremål på abstrakt bakgrund i vågor Nr 64363

Taggar: #fototapeter

Fototapet Dans i glans - två stålföremål på abstrakt bakgrund i vågor Nr 64363

<%= shipping_time %>
med moms

Abstrakta tapeter "Dance of Passion"

Fototapeter som "Dance of Passion" är en intressant i modern tappning, som gör att du kan förvandla ditt sovrum eller någon annan miljö superenkelt . Tack vare tapetens unika komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Röd, som tillsammans med andra nyanser skapar extraordinära kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i vilken färgpalett som helst. Vi rekommenderar att du beställer "Dance of Passion" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Dance of Passion" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Dance of Passion" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta tapeter "Dance of Passion" är en dekoration dedikerad till alla som gillar fantasydesign . I den unika sammansättningen av motiv som: abstrakt, modern, silhuetter, glans, vågor, kärlek, hjärtan, par, ruter, dansa oraz fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta tapeten "Dance of Passion" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en trendig dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck abstrakta fototapeter "Dance of Passion" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kärlek
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte