inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster Nr 61351

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster Nr 61351

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapeter med abstrakt design "Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster"

Fototapeter som "Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster" är en intressant dekoration till väggen tappning, som gör att du kan förvandla ditt vardagsrum eller någon annan miljö i bara ett fåtal steg . Tack vare tapetens multidimensionella komposition, fascinerar den dig direkt. Färgen Svart, som tillsammans med andra nyanser skapar exceptionella kombinationer, och gör din ommöblering universell och praktisk. Faktum är att denna abstrakta tapet kan matchas med en redan möblerad miljö i valfri färgskala. Vi rekommenderar att du beställer "Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster" i stora format för att verkligen belysa charmen i motivet. Produkten "Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Abstrakta designtapeter "Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster" är en dekoration dedikerad till alla som älskar kreativ design . I den unika sammansättningen av motiv som: fototapeter kan du se inspirationen till de mest moderna trenderna som finns i inredningsvärlden. Användningen av eleganta färger underlättar matchningen av den abstrakta fototapeten "Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster" till vilken bostadsyta som helst. Fototapeter är inte bara en fashionabel dekoration men också det snabbaste och enklaste sättet att ändra utseendet på din hemmiljö på liten budget. Upptäck fototapeter "Abstraktion - grått hjärta på svart bakgrund med växtmönster" och många andra unika produkter från Bimago-galleriet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter kärlek
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte