tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Mystery marble, Nr 59807

Fototapet Mystery marble, Nr 59807

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Mystery marble"

Modern tapet "Mystery marble" i kategorin Optiska illusioner är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Mystery marble" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Mystery marble" är: arkitektur, sten, 3D, rymden, visuell illusion, marmor, trappa oraz fototapeter.

Fototapet "Mystery marble" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Mystery marble" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Mystery marble" är Brun. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Mystery marble" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Mystery marble" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Optiska illusioner samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Mystery marble" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.