inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer Nr 62103

Fototapet Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer Nr 62103

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet "Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer"

Fototapet "Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer" i kategorin 3D hemma hos dig? Släpp loss och dekorera fritt med våra dekorativa fondtapeter i ditt sovrum, vardagsrum - entré eller entré . fototapet "Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer" finns i olika storlekar - tack vare det kan du anpassa storleken på tapeten till det tillgängliga utrymmet på väggen. Kom ihåg att du inte behövertapet på hela väggen för att det ska bli effektfullt - en mindre storlek av tapeten som endast upptar en del av väggen kan dela av rummet (t.ex. optiskt separera köket från vardagsrummet).

"Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer" huvudfärgen Grå, och dekorativa motiv:

Fototapet "Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer" och fler fototapeter i kategorin 3D tillverkas i hög upplösning (upp till 600 dpi), vilket garanterar en utmärkt kvalitet. Trycket på tapeten "Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer" är ekologiskt och utan parfym och tonern som vi använder uppfyller kraven för att vara lämpliga för kontakt med livsmedel. Därför kan du tryggt tillämpa "Snurrande kuber - abstrakt komposition med geometriska figurer" rummet där de små tillbringar mycket tid.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte