inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Fototapet Futuristic Tunnel Nr 64118

Taggar: #fototapeter

Fototapet Futuristic Tunnel Nr 64118

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Futuristic Tunnel"

Unika tapet "Futuristic Tunnel" i kategorin 3D är en underbar dekoration för att förnya - Fototapet "Futuristic Tunnel" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Futuristic Tunnel" är: abstrakt, modern, geometriska former, 3D, rymden, grå, ljus, visuell illusion, svart, tunnlar oraz fototapeter.

Fototapet "Futuristic Tunnel" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Futuristic Tunnel" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Du kan också beställa produkten "Futuristic Tunnel" som en vattentät tapet "Futuristic Tunnel", som låter dig dekorera ditt kök eller badrum. Den största delen färg på tapet "Futuristic Tunnel" är Grå. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Futuristic Tunnel" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Futuristic Tunnel" och andra tapeter ifrån kategorin 3D samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Futuristic Tunnel" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter former Fototapeter 3D
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte