inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Dekorativa anslagstavla Traditional Cartography [Cork Map] Nr 95922

Dekorativa anslagstavla Traditional Cartography [Cork Map] Nr 95922

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Anslagstavlor "Traditional Cartography [Cork Map]"

Anslagstavla "Traditional Cartography [Cork Map] är en modern inredningsidé. Tack vare de moderna motiven är anslagstavlor ifrån Bimago "Traditional Cartography [Cork Map]" är riktigt iögonfallande! Utöver detta har den även en mycket elastisk duk. Fäst dina vykort, anteckningar och foton på anslagstavlan "Traditional Cartography [Cork Map]" och skapa personliga atmosfärer i ditt hem. Upptäck färgstarka memo-boards "Traditional Cartography [Cork Map]". På Bimago hittar du ett stort och vackert urval av unika anslagstavlor för ditt kontor, barnrum och vardagsrum.

Upptäck vår Bimago kollektion av anslagstavlor. Vi rekommenderar att du särskilt de dekorativa anslagstavlorna "Traditional Cartography [Cork Map]" och övriga originella motiv. Endast på Bimago hittar du anslagstavlor, världskartor och dekorativa ramar – oavsett vilken smak du har så har vi anslagstavlan för dig.

tavla och anslagstavla i ett
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Tryck på duk
Duk: Syntetmaterial, vikt 150 g / m²
Kilram: Furu, 1,5 cm tjockt
Ytterligare funktioner: En bakomliggande korkmatta med en tjocklek på 3 mm gör att du kan sätta i nålar, stift m.m. (ingår inte)
Valfria tillbehör: Spik och krokar