inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Dekorativa anslagstavla Colours of Modernity [Cork Map] Nr 96994

Dekorativa anslagstavla Colours of Modernity [Cork Map] Nr 96994

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Anslagstavlor "Colours of Modernity [Cork Map]"

Dekorativa anslagstavla "Colours of Modernity [Cork Map] är en original väggdekoration. Tack vare de moderna motiven är anslagstavlor ifrån Bimago "Colours of Modernity [Cork Map]" är riktigt utstående! Utöver detta har den även en mycket elastisk duk. Fäst dina vykort, anteckningar och foton på anslagstavlan "Colours of Modernity [Cork Map]" och skapa unika atmosfärer i ditt hem. Upptäck färgglada anslagstavlor "Colours of Modernity [Cork Map]". På Bimago hittar du ett stort och vackert urval av unika anslagstavlor för ditt kontor, barnrum och vardagsrum.

Upptäck vår Bimago kollektion av anslagstavlor. Vi rekommenderar att du särskilt de dekorativa anslagstavlorna "Colours of Modernity [Cork Map]" och övriga intressanta motiv. Endast på Bimago hittar du världskartor, dekorativa ram och anslagstavlor – oavsett vilken stil du har så har vi anslagstavlan för dig.

tavla och anslagstavla i ett
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Tryck på duk
Duk: Syntetmaterial, vikt 150 g / m²
Kilram: Furu, 1,5 cm tjockt
Ytterligare funktioner: En bakomliggande korkmatta med en tjocklek på 3 mm gör att du kan sätta i nålar, stift m.m. (ingår inte)
Valfria tillbehör: Spik och krokar