inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter TOTAL SALE upptäck mera

Dekorativa anslagstavla Colourful Expression [Cork Map] Nr 92178

Dekorativa anslagstavla Colourful Expression [Cork Map] Nr 92178

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Anslagstavlor "Colourful Expression [Cork Map]"

Dekorativa anslagstavla "Colourful Expression [Cork Map] är en original inredningsidé. Tack vare de moderna motiven är anslagstavlor ifrån Bimago "Colourful Expression [Cork Map]" är riktigt iögonfallande! Utöver detta har den även en mycket elastisk duk. Fäst dina vykort, anteckningar och foton på anslagstavlan "Colourful Expression [Cork Map]" och skapa unika atmosfärer i ditt hem. Upptäck färgglada anslagstavlor "Colourful Expression [Cork Map]". På Bimago hittar du ett stort och vackert urval av unika anslagstavlor för ditt barnrum, vardagsrum eller kontor.

Upptäck vår Bimago kollektion av anslagstavlor. Vi rekommenderar att du särskilt de dekorativa anslagstavlorna "Colourful Expression [Cork Map]" och övriga intressanta motiv. Endast på Bimago hittar du anslagstavlor, världskartor och dekorativa ramar – oavsett vilken smak du har så har vi anslagstavlan för dig.

tavla och anslagstavla i ett
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Tryck på duk
Duk: Syntetmaterial, vikt 150 g / m²
Kilram: Furu, 1,5 cm tjockt
Ytterligare funktioner: En bakomliggande korkmatta med en tjocklek på 3 mm gör att du kan sätta i nålar, stift m.m. (ingår inte)
Valfria tillbehör: Spik och krokar