inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Dekorativa anslagstavla Colourful Crystals [Cork Map] Nr 95919

Dekorativa anslagstavla Colourful Crystals [Cork Map] Nr 95919

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Anslagstavlor "Colourful Crystals [Cork Map]"

Dekorativa anslagstavla "Colourful Crystals [Cork Map] är en original väggdekoration. Tack vare de moderna motiven är anslagstavlor ifrån Bimago "Colourful Crystals [Cork Map]" är riktigt utstående! Utöver detta har den även en mycket flexibel duk. Fäst dina foton, souvenirer, vykort och anteckningar på anslagstavlan "Colourful Crystals [Cork Map]" och skapa unika atmosfärer i ditt hem. Upptäck färgglada anslagstavlor "Colourful Crystals [Cork Map]". På Bimago hittar du ett stort och vackert urval av unika anslagstavlor för ditt kontor, barnrum och vardagsrum.

Upptäck vår Bimago kollektion av anslagstavlor. Vi rekommenderar att du särskilt de dekorativa anslagstavlorna "Colourful Crystals [Cork Map]" och övriga originella motiv. Endast på Bimago hittar du dekorativa ramar, världskartor och anslagstavlor – oavsett vilken stil du har så har vi anslagstavlan för dig.

tavla och anslagstavla i ett
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Tryck på duk
Duk: Syntetmaterial, vikt 150 g / m²
Kilram: Furu, 1,5 cm tjockt
Ytterligare funktioner: En bakomliggande korkmatta med en tjocklek på 3 mm gör att du kan sätta i nålar, stift m.m. (ingår inte)
Valfria tillbehör: Spik och krokar