inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Akvarell tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Tropical Dust (3 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Poppies (Watercolour)
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Flowery Artistry
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Watercolor Bouquet
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Rainbow Girl
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Forest Nymph
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Goddess Of Elements
från
327,60 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Letar du efter ett subtilt tillägg till ett rum för att skapa en glad atmosfär? Upptäck kollektionen av akvareller, akvarellblommor och landskap på bimago! Bland de ovanliga dekorationerna, som kännetecknas av en delikat och eterisk form, hittar du bland annat motiv av blommor, ängar och fält, motiv inspirerade av djurens värld samt stilleben och tavlor med mänskliga figurer och berömda metropoler som har vunnit många människors hjärtan. Välj det tema som tilltalar dig och ge din inredning en originell karaktär!

Akvarelltavlor

Tavlor målade med akvarellfärger är en populär konstform. Det viktigaste kännetecknet för dessa tavlor är deras mycket känsliga, nästan eteriska form. Akvarellfärger är vattenbaserade färger som inte helt täcker den duk de målas på. Därför anses akvarelltavlor vara ett mycket subtilt, men mycket uttrycksfullt tillägg till inredningen. Ett populärt motiv för akvarelltavlor är olika sagolandskap samt allmänt kända stilleben. På bimago hittar du många akvarelltavlor med ett sådant motiv. Pittoreska och mycket subtila blommor, fält och ängar samt frukter och grönsaker - urvalet är stort. Akvarelltavlor skildrar de mest populära europeiska metropolerna som Rom, Berlin eller till och med Venedig. En sådan mångfald garanterar att både fans av den urbana djungeln, liksom den klassiska, kommer att hitta något för sig själva i vår butik.


 

Akvarell tavla

Akvarelltavlor är ett mycket fint tillbehör till varje interiör. Naturmotiv och stadslandskap passar perfekt in i en minimalistisk inredning. De kommer att gynnas av en slät vägg. Delikata pastellfärger eller klassiskt vitt kommer att framhäva akvarelltavlorna. Karaktären hos dessa tavlor kan också förstärkas med en rätt vald ram. När det gäller akvarelltavlor kommer en ram av naturligt trä att fungera särskilt bra. Akvarelltavlor finns i flera attraktiva varianter. Älskare av klassiker kommer att bli förtjusta i handmålade tavlor. Men i utbudet hos Bimago kan du också hitta högkvalitativa canvastavlor - i klassisk eller Premium Print. Den senare varianten utmärker sig genom en mycket realistisk textur och högglans. Gör din beställning och på bara några dagar kan du försköna dina väggar med denna unika väggdekoration. Det är en extremt fashionabel accessoar som alla säkert vill ha i sitt hem.