inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tavlor med kända citat

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Coco (1 Part) Vertical
från
327,60 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Ord har stor makt. De kan muntra upp dig, få dig att skratta och få dig att tänka! Det är inte konstigt att många människor har sina favoritcitat från böcker och kända personers tankar i åtanke. Tänk om du kunde dekorera ditt hem med dem? Tack vare citattavlor från bimago är det enklare än du tror! Citattavlor är dekorationer som gör att du kan anpassa ditt vardagsrum och uttrycka din inställning till livet! I hallen kan du sätta en rolig fras som "hälsar" gästerna välkomna.

Bildcitat

Letar du efter en innovativ dekoration för din inredning? Ta en titt på våra tavlor med kända citat på bimago och du kommer att hitta ett brett urval av canvastavlor och stilar. Den här typen av tavla passar till alla inredningsstilar. Du kan också välja storleken på din favorittavla så att den passar det utrymme du har till förfogande. Kända citat kan vara en inspiration för ditt dagliga liv. Häng upp canvastavlor: i vardagsrummet, i sovrummet, i köket, på kontoret eller längs väggarna i hallen. Köp fler canvastavlor med kända citat och skapa ditt eget personliga vägggalleri. En sådan tavla kan också vara en bra presentidé för speciella tillfällen.


 

Tavlor med aforismer

Bimagos aphorismmotiv är inte bara en fantastisk dekoration, utan också en inspiration för ditt dagliga liv. Ge liv åt dina väggar med våra tavlor med aforismer. tavlorna är inte bara perfekta för hemmen, utan även för att dekorera väggarna i restauranger, kontor, wellnesscenter, yogastudior, psykoanalyscenter och tatueringsstudior. Tack vare bimagos produkter kan du radikalt ändra utseendet på din inredning på ett enkelt, snabbt och billigt sätt. Vårt stora utbud av produkter gör att du kan dekorera alla typer av interiörer. Om du köper våra produkter behöver du inte oroa dig för att sätta in ramar eller reparera dem. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök oss och ta en titt på de dekorativa produkterna i vår katalog. Skapa din dröminredning med vackra tavlor med aforismer.

Citattavlor

Vi har alla en favoritförfattare, en film, en pjäs, en bok eller ett dataspel och kan ur minnet recitera en text som innehåller något. Väggmotiv med citat ger dig möjlighet att ha alla citat till hands, vilket ger dig ett leende i ansiktet. Dessa dekorationer är en bra lösning för alla typer av miljöer. Häng upp en tavla med citat ovanför byrån i sovrummet, så blir du på gott humör så fort du stiger upp ur sängen. Dekorationerna kommer också att se riktigt bra ut framför ytterdörren, så att de välkomnar gästerna och gör deras besök trevligt redan från början. Välj en bild med ett citat så att citatet blir den dominerande tonen i rummet. Du kan ta det på stort allvar och använda djupa budskap som är av värde för dig. Men du kan också använda enkla, allmänt kända motiverande citat.

Tavlor med citat

Väggdekorationer ska inte bara förbättra det visuella utseendet utan kan också vara mycket funktionella. Motiv med citat som placeras framför spegeln med en stor mörk träram blir en bra bakgrund för selfies eller porträtt med ett meddelande. Citat på en vit bakgrund ger dina motiv en fin karaktär. Den färgade bakgrunden ger däremot en känsla av galenskap. Den tecknade stilen på väggmotiv med citat, oavsett om de är abstrakta eller galna, framhäver din positiva personlighet och visar hur mycket energi du har. Å andra sidan ger citat skrivna i ett traditionellt typsnitt en lugn känsla och uppmuntrar tittarna att reflektera. Liksom väggdekorationer säger motiv med citat mycket, inte bara till dem som tittar på dina motiv utan också till gästerna som kommer in i ditt hem. Om du inte gillar att berätta om dig själv, kan den här dekorationen göra det för dig. Ta också en titt på våra posters med citat och fototapeter med citat som finns i vår butik.