inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på canvastavlor till 2023.12.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor av Picasso

Filter

Filter

Typ

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Pablo Picasso är en av de mest älskade och begåvade konstnärerna. Motiv som inspirerats av hans arbete är unika dekorationer som kan ge ett rum en originell och unik karaktär. På bimago hittar du kubistiska motiv i olika storlekar som passar perfekt till både minimalistisk och klassisk inredning.

Picassotavlor

På Bimago hittar du nu ett stort urval av Picasso-tavlor!Nedanstående dekorationer passar perfekt för hem som är inredda i modern eller vintagestil. Om du vill ha ett modernt utseende kan du kombinera tavlorna med möbler i skandinavisk stil och använda möbelelement som matchar färgerna på tavlorna. För en vintage-känsla kan du kombinera tavlorna med möbler i massivt trä och lägga till retrodekorationer. Tavlorna passar perfekt i vardagsrummet, sovrummet, köket eller kontoret. Med Bimagos produkter kan du göra din inredning unik på ett snabbt, enkelt och billigt sätt.


 

Picasso tavlor

En Picasso-tavla är en utmärkt dekoration för väggar i hemmen eller på offentliga platser, t.ex. kontor, byråer, advokatbyråer eller restauranger. För ett rimligt pris kan du radikalt ändra utseendet på din inredning! Dessutom behöver du inte ändra hela inredningen i ditt hem för att skapa ett innovativt utseende. Picasso-tavlor är också en bra presentidé för ett speciellt tillfälle! Besök Bimago och välj dina favoritprodukter!

Tavlor av Picasso

Njut av konstens skönhet i ditt eget hem med Picasso-tavlor från Bimago! Tack vare motiven på tavlor kan du slappna av och stimulera dina sinnen efter en lång och tröttsam dag! Du kan också skapa ditt eget personliga vägggalleri genom att köpa flera Picasso-tavlor. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden, besök vår webbplats och upptäck resten av de otroliga dekorativa produkterna i vår webshop!