-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Picasso - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Sortera

Sortera efter

Picasso - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Picasso finns vackra dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Picasso så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Picasso är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Picasso fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Picasso finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Picasso är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Picasso finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Picasso, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stilfulla tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Picasso för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Picasso upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Picasso att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Picasso är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Picasso passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Picasso är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Picasso kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Picasso som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Picasso skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Picasso som består av många delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Picasso. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Stilfulla tavlor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Picasso kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Picasso utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Picasso i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorPicasso och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika tavlor Picasso . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Picasso passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilfulla tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenPicasso och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med canvastavlor Picasso ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!