tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Picasso - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Colourful inspirations
från
145,89 kr
224,55 kr

Picasso - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Picasso kommer du att upptäcka unika dekorationer för väggar. Med ett stort utbud av tavlor med foto Picasso så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Picasso är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Picasso fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Picasso finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Picasso är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Picasso finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Picasso, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stilfulla tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Picasso för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Picasso finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Picasso att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Picasso är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Picasso passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Picasso är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Picasso kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Picasso som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Picasso skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Picasso som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Picasso. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilfulla tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Picasso kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Picasso utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Picasso i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorPicasso och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika målningar Picasso . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Picasso passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilfulla tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorPicasso och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med målningar Picasso ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!