-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Klimt - Canvastavlor och canvastryck

20 produkter tillgängliga i denna kategori

Klimt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Klimt kommer du att upptäcka unika dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Klimt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Klimt är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Klimt fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Klimt finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Klimt är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Klimt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Klimt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stilfulla tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Klimt för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Klimt finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Klimt att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Klimt är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Klimt passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Klimt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Klimt lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Stilfulla tavlor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Klimt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Klimt skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Klimt som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Klimt. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Stilfulla tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Klimt kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Klimt utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Klimt i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKlimt och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av moderna väggdekorer Klimt . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Klimt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilfulla tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorKlimt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med målningar Klimt ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!