tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Klimt - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Cheek Kiss (5 Parts) Wide
från
484,02 kr
744,66 kr
Canvastavla Extraordinär kyss
från
218,25 kr
335,79 kr
Canvastavla Golden Tree (3 Parts)
från
353,88 kr
544,50 kr
Canvastavla Klimt inspiration - Kiss
från
353,88 kr
544,50 kr
Canvastavla Grekiska handlingar
från
149,67 kr
230,31 kr
Canvastavla Rosa kvinna
från
218,25 kr
335,79 kr
Canvastavla Glädjets träd
från
357,30 kr
549,81 kr
Canvastavla Guldfisk
från
290,61 kr
447,21 kr
Canvastavla Träd inspirerad av Klimt
från
1 090,62 kr
1 677,96 kr

Klimt - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Klimt kommer du att upptäcka fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tryck på duk Klimt så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Klimt är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Klimt fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Klimt finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Klimt är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Klimt finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Klimt, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Stilfulla tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Klimt för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Klimt finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Klimt att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Klimt är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Klimt passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Klimt är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Klimt kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Klimt som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Klimt skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Klimt som består av flera delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Klimt. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Stilfulla tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Klimt kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Klimt utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Klimt i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKlimt och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av tidlösa tavlor Klimt . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Klimt passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Stilfulla tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenKlimt och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Klimt ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!