inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Palm tavlor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Golden Trio (3 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
  1. 1
  2. 2
Väcker palmerna positiva associationer hos förmodligen alla? De väcker minnen av semesterresor och lyckliga stunder på tropiska stränder! Det är inte konstigt att motivet av dessa exotiska växter också är populärt i inredningen. På bimago erbjuder vi palmtavlor och palmbladtavlor i olika färger: dekorationer med en övervägande del grönt och mjukare färger. Palmen och palmbladtavlorna blir en ny accent i inredningen och gör att du kan glömma vardagen!

Palm-tavlor

Palmtavlor från bimago är en unik dekorativ lösning som gör ditt hem till ett trendigt vardagsrum. Tavlor av palmer ger din inredning ett varmt och exotiskt utseende. Den här typen av tavlor passar utmärkt i exotiska hus, men också i minimalistiska och moderna hus. I vår katalog hittar du ett brett utbud av tavlor och stilar, så att våra produkter passar in i alla inredningar. Placera tavlan i vardagsrummet eller sovrummet och njut av ditt eget lilla tropiska paradis från soffan. Vi rekommenderar att du väljer vita och beige möbler för att ge dig en känsla av lätthet. Köp en av våra palmtavlor som en originell gåva till en älskad person. Vi garanterar att dina nära och kära kommer att bli positivt överraskade.


 

Palm tavlor

Tavlor med palmer är en dekoration med ett innovativt utseende. Med palmtavlor kan du radikalt ändra utseendet på din inredning utan att behöva ändra hela inredningen. Tavlor med palmer är också idealiska för att dekorera väggarna på kontor, resebyråer och hälsocentraler. De vackra tavlorna av palmer hjälper dig att slappna av och skapa en fridfull atmosfär i din inredning. Ta med dig exotisk värme direkt in i din inredning med våra palmtavlor. Du kan köpa en av tavlorna som en innovativ gåva för ett speciellt tillfälle. Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök bimago och ta en titt på resten av katalogen. Våra produkter är unika! Missa inte chansen att göra din inredning speciell till ett överkomligt pris.