inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Botaniska tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Växter är ett motiv som alla älskar och det finns många idéer för att använda dem i inredningen! En lösning är naturmotiv, naturmotiv och botaniska motiv från bimago! Kollektionen innehåller dekorationer som förevigar blommor, gräs och löv, vilket gör att varje interiör fylls med friskhet och naturlighet! Dekorationer inspirerade av den inhemska naturen och mer exotiska motiv, tavlor i en eller flera delar ... Välj ett tema själv och se vilka möjligheter som botaniska tavlor skapar!

Botaniska tavlor

Botaniska tavlor är alltid ett bra val för inredning. Under de senaste åren har natur- och miljövänliga stilar blivit en trend. I vår katalog hittar du ett oändligt urval av motiv och stilar. Du hittar både tavlor med en minimal och geometrisk stil som passar in i moderna hem och du hittar också tavlor med en klassisk, glamorös och vintage stil. När det gäller möbler rekommenderar vi naturliga toner som beige, grönt, grädde och brunt. Botaniska tavlor ger din inredning en innovativ stil och elegans. Häng upp tavlorna i vardagsrummet, sovrummet eller köket och slappna av med de fantastiska tavlorna.


 

Botaniska canvastavlor

Botaniska canvastavlor kan skapa en unik atmosfär på ett enkelt och billigt sätt. Botaniska tryck kan användas på väggarna i hemmen och på offentliga platser, t.ex. restauranger, örtbutiker, hälsoklubbar och kontor. Botaniska tryck är en mångsidig dekoration som passar in i alla inredningar! Använd din fantasi och skapa ditt eget konstgalleri direkt i din inredning. Dina gäster eller kunder kommer att bli positivt överraskade och även de mest kritiska ögonen kommer att uppskatta den här typen av dekoration. På Bimago kan du välja storlek på tavlan och typ av tryck. Du kan välja mellan ett premiumtryck och ett traditionellt tryck. Du kan också köpa följande tavlor som originella gåvor till dina nära och kära. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår katalog.

Botaniska tavlor på duk

Naturen är ett av de mest utbredda motiven som alltid har förekommit i konstet. Dess föränderlighet imponerar och inspirerar inte bara konstnärer. Därför får motiv från naturen inte heller saknas på bimago. De botaniska tavlor som finns i vårt utbud är exceptionella dekorationer som säkert kommer att ge en fräsch känsla till ditt rum. Det extremt rika sortimentet gör det möjligt att perfekt anpassa dekorationer som botaniska tavlor till familjemedlemmarnas individuella smak och till rummets egenskaper. En botanisk tavla från bimago-kollektionen passar utmärkt i skandinaviska, boho- eller urbana djungelmiljöer, liksom i de mest eleganta inredningar. Bland våra förslag hittar du lätt botaniska tavlor i glamourös stil för vardagsrummet, liksom vackra naturtavlor som betonar den dekorativa art deco-karaktären. De är tryckta på canvas och ser mycket eleganta och raffinerade ut i alla rum i huset eller lägenheten. Ett sådant motiv används också med framgång i tvättstugor och kontor.

Tavlor med naturen

Botaniska tavlor gör sig bäst i rum som är avsedda för både avkoppling och arbete. I rum som är utformade för vila ger botaniska mönster dig och dina nära och kära en känsla av lycka och lugn som hjälper er att sova gott. Om du vill använda en botanisk tavla i ditt sovrum är det bäst att välja lugna färger, som ger inredningen en intim karaktär. Botaniska tavlor är också en perfekt dekoration för kontor. Mjuka färger i kombination med fina botaniska motiv uppmuntrar till koncentration. Dessutom är de så universella att de kan användas i inredningar i alla stilar. I bimagos utbud hittar du tavlor i botanisk stil, vars färger endast är svarta och vita. En minimalistisk tavla som föreställer naturen kommer säkert att vinna hjärtan hos dem som älskar enkelhet och naturlig skönhet. Vi bjuder dig varmt in att upptäcka bimagos breda utbud av botaniska motiv!