inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Monstera tavlor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Valuable Find (3 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Golden Monsters (4 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Floristic Chic (4 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Alabaster Garden (1 Part)
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Intense Lagoon (3 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Cold Leaves (3 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Green Nature (Collection)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Plants (Collection)
från
368,55 kr
567,00 kr
  1. 1
  2. 2
Gillar du väggdekorationer som är inspirerade av flora? Missa inte monsterakonstkollektionen från bimago! Du kommer att ge dina rum friskhet och naturlighet tack vare mönstret av den här trendiga växten, som kännetecknas av sina perforerade blad. Du kan sätta monstera-blad i en intensiv grön färg på dina tavlor eller monstera-blad. Bilden av monstera-blad är perfekt för vardagsrum och kontor. De är ett utmärkt val för massagerum, spa och andra platser som kräver en avkopplande atmosfär.

Monstera tavlor

Monstera-tavlor är en dekoration med exotiskt utseende som gör din inredning unik. Tavlorna passar både i tropiska och moderna inredningar. Du kan hänga dem i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Monstera är en mycket originell växt, bladens form är omisskännlig. Med sina hjärtformade blad kan du ge din inredning ett glamoröst, exotiskt och romantiskt utseende. För att komplettera inredningen rekommenderar vi vita eller beige möbler. Lägg till makramédekorationer och du är klar. Köp en av våra monstera tavlor som en originell present till en vän eller släkting. Överraska dina nära och kära med våra originella produkter!


 

Monstera blad tavlor

Monstera bladtavlor skapar ett avantgardistiskt utseende i din inredning. Tavlorna kan också användas för att dekorera väggarna på offentliga platser, t.ex. restauranger, spa och resebyråer. Bimago har ett stort urval av tavlor och stilar. Besök oss och välj den produkt som passar bäst till din inredningsstil. Med bara en monstera-tavla kan du göra din inredning trendig! Med Bimago kan du välja storlek på produkten, så att du kan anpassa den till det utrymme du har till förfogande. Bimago dekorationer är ett enkelt och billigt sätt att förnya utseendet på dina gemensamma väggar. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck alla fantastiska produkter i vår katalog.