inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Bladtavlor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Golden Trio (3 Parts)
från
400,95 kr
668,34 kr
Canvastavla Valuable Find (3 Parts)
från
400,95 kr
668,34 kr
Canvastavla Dancing Leaves (3 Parts)
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Golden Dusk (3 Parts)
från
400,95 kr
668,34 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Bladen är härliga i många olika former och färger. De har inspirerat oss till att skapa en kollektion bladtavlor från bimago. Bladtavlor är ett enkelt sätt att fräscha upp bostäder, kontor, tvättstugor och livsmedelsbutiker. Tack vare sin mångfald kan bladtavlor anpassas till nästan vilken inredning som helst! Guldfärgade dekorationer passar bra i art deco-rum, medan mer exotiska motiv passar i energiska rum!

Bladtavlor

Tavlor med bladmotiv har kommit till bimago. En tavla med löv ger fräschhet eller värme, beroende på vilken årstid du väljer. På bimago hittar du ett stort urval av tavlor och stilar. För tropiska hus rekommenderar vi tavlor av palmblad eller andra tropiska växter, för vintage- eller rustika hus föreslår vi löv i höstfärger, för moderna hus rekommenderar vi minimalistiska tavlor med bladformer. Tavlorna kan användas för att dekorera vardagsrum, sovrum, kontor eller kök. Köp en av våra bladtavlor som en originell present till en vän eller släkting.


 

Tavlor med gröna blad, torkade blad med mera

I vår katalog hittar du tavlor med gröna blad, torkade blad och mycket mer. Det stora utbudet av tavlor gör att du kan dekorera alla typer av möbler. Våra produkter är ett utmärkt alternativ för att göra dina väggar unika på ett enkelt, snabbt och ekonomiskt sätt. Tavlor med löv passar både i hemmet och på offentliga platser. Dekorera ditt kontor, din byrå eller ditt spa med vackra lövtavlor. Dessa tavlor ger din inredning ett innovativt utseende. Bimagos tavlor är mångsidiga och mångfunktionella. På bimago kan du dessutom välja storlek på tavlan, vilket gör att du kan anpassa den till alla utrymmen. Följande produkter kan också köpas som gåvor. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och ta en titt på resten av produkterna i vår katalog.