inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter trendiga stilar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Orange Bloom
från
406,26 kr
Tapet Blue Orient
från
406,26 kr
Tapet Tangled Herbs
från
406,26 kr
Tapet Herbal Garden
från
406,26 kr
Tapet Herbal Scent
från
406,26 kr
Tapet Nature in Bloom
från
406,26 kr
Tapet Lunar Road
från
406,26 kr
Tapet Dense Structure
från
406,26 kr
Tapet Braided Theme
från
406,26 kr
Tapet Braided Faces
från
406,26 kr
Tapet Simple Elegance
från
406,26 kr
Tapet Girly Stripes
från
406,26 kr
Tapet Mint Wave
från
406,26 kr
Tapet Spring Ornament
från
406,26 kr
Tapet Shiny Nature
från
406,26 kr
Tapet Forest Dance
från
406,26 kr
Tapet Forest Bouquets
från
406,26 kr
Tapet Sorted Nature
från
406,26 kr
Tapet Ivy Shoots
från
406,26 kr
Tapet Japandi style
från
406,26 kr
Tapet Full of shapes
från
406,26 kr
Tapet Rural Mosaic
från
614,16 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Letar du efter dekorationer som matchar din inredning i en viss stil? Missa inte kollektionen av tapeter i olika stilar på bimago! Moderiktiga tapeter är dekorationer med olika inredningsmotiv i modern, klassisk, skandinavisk, rustik, boho, vintage eller loftstil. De mest fashionabla tapeterna är teman, inklusive blomsterkompositioner, geometriska mönster och imitationer av naturmaterial. Alla fashionabla tapeter är motståndskraftiga mot skador och om de blir smutsiga är det bara att torka av dem med en fuktig trasa!

Tapeter i olika modetekniska stilar

Är du trött på att sitta hemma med samma dekorationer, men vill slippa murararbete? Vi har en lösning som hjälper dig att förvandla din inredning! Vi erbjuder dig en mångsidig kollektion av fashionabla tapeter i olika färger som ger dig möjlighet att skapa en inredning i linje med din smak. Föredrar du ljusa färger och enkla mönster? Inga problem, för när du bläddrar igenom vår katalog kommer du säkert att se den här typen av förslag. Designtapeter i olika stilar kan också tillverkas i mörka färger, perfekt om du föredrar en mer uttrycksfull känsla. Tillsammans med moderna motiv återspeglar de begreppet ursprunglig modernism. Kom ihåg att färgen är mycket viktig och kan harmonisera med andra dekorativa element. Genom att använda den klokt kan du göra ett hus varmt eller kallt. Tapeter i olika stilar är en universallösning, så du kan använda dem i inredningar i alla stilar.


 

Designstilar för tapeter

Väggarnas utseende har ett annat estetiskt värde beroende på gästernas synvinkel. Rummet som är inrett med tapeter ser mer estetiskt och mindre banalt ut. Det uttrycker också husägarens smak genom att det är ett enkelt sätt att anpassa hemmet. Designtapeter i olika stilar väljs ofta för att försköna olika rum, och här räcker det med att nämna restaurang, bibliotek, kontor, spa, vandrarhem eller hotell. Det är inte konstigt att designstilar är så populära. Ett stort försäljningsargument är det faktum att det är billigt jämfört med murverk som skulle vara mycket mer invasivt och dyrt. Då är ansökan mycket enkel och sparar tid. Slutligen måste vi betona den höga kvaliteten som ger hållbarhet och ett vackert utseende. Ge dina väggar innovation med våra produkter!