inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Frisörsalongstapet - en helt ny interiör

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tapet Moroccan Set
från
406,26 kr
Tapet Exotic Pattern
från
406,26 kr
Tapet Spring Garden
från
406,26 kr
Tapet Subtle Poppy
från
406,26 kr
Tapet Silvery May
från
406,26 kr
Tapet Coral Palms
från
406,26 kr
Tapet Plant Tangle
från
406,26 kr
Tapet Wavy Panels
från
406,26 kr
Tapet Cloudy Marble
från
406,26 kr
Tapet Coral Arabesque
från
406,26 kr
Tapet Magnolia Twigs
från
406,26 kr
Tapet Faded Boards
från
614,16 kr
Tapet Broken Lines
från
406,26 kr
Tapet Black Streamers
från
406,26 kr
Tapet White Marble
från
614,16 kr
Tapet Deep Jungle
från
406,26 kr
Tapet Grey Spirals
från
406,26 kr
Tapet Serpentines
från
406,26 kr
Tapet Wooden Circles
från
406,26 kr
Tapet Royal Adoration
från
614,16 kr
Tapet Clear sky
från
406,26 kr
En frisör- eller skönhetssalong är en plats med en trevlig atmosfär som inbjuder till avkoppling och informella samtal, så det är värt att se till att inredningen är rätt. Fototapeter för frisörsalonger, nagel- och skönhetssalonger är en bra idé för att ge din lokal en mysig och professionell karaktär på samma gång. På bimago hittar du geometriska och blommiga tapeter som passar till olika arrangemang och ger ett ännu bättre intryck på dina kunder!

För många människor är ett besök hos frisören ett tillfälle att slappna av, må bra och njuta av en trevlig miljö. Tapeter från Bimago för frisörsalonger och barbersalonger är ett enkelt sätt att ge elegans åt inredningen. Beroende på vilken typ av tapet vi väljer kan vi skapa en raffinerad, traditionell eller originell, avantgardistisk miljö. Blomster- och växtmotiv ger en välkomnande och professionell karaktär. Ett personligt motiv förändrar frisörsalongens utseende. Utseendet på väggarna kan förvandla ett utrymme till en plats där kunderna kan slappna av och där de anställda kan släppa loss sin kreativitet. Tapeter med "Magma"-design är också en utmärkt lösning: olika motiv som hör till samma bakgrund och som inte upprepas på minst 10 meter av rullen.

Visa mer Visa mindre

Tapeter för skönhetssalonger - en idé för elegant inredning

Om vi vill vara kända som yrkesmän som tar hand om varje detalj i sin verksamhet är det värt att skapa en inredning som hänvisar till vårt yrke. Skönhetssalongens klädsel är en praktisk dekoration och design som framgångsrikt kommer att dekorera väggarna i en skönhetssalong. I vårt sortiment hittar du ett stort urval av mönster, storlekar och färger. Du kan välja en glamorös modell, vars elegans ger din inredning stil. Om du däremot vill ha en känslig dekoration rekommenderar vi tapeter i minimalistisk stil. Bland de tillgängliga designerna finns även tapeter med geometriska och blommiga mönster, som är idealiska för en modern stil. Intressanta mönster är också imitationer av en tegelvägg eller kakelimitationer. Bläddra bland våra förslag och råd för att hitta den lösning som bäst passar din stil.