inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på rumsavdelare Gratis leverans till 2024.03.18

Olika typer av rumsavdelare

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 33
 5. 64
Oavsett om du bor i en liten studio eller ett stort hus har dina rum förmodligen två, om inte tre, roller! De är kontoret, gymmet, sovrummet och de sociala centra i hemmet, vilket ofta innebär att även stora utrymmen är trängre än någonsin! En dekorativ rumsavdelare från bimago har blivit ett populärt sätt att avgränsa utrymmet på ett sätt som inte stör stilen i inredningen, men som samtidigt ger ditt hem mer dynamik. Rumsavdelarena finns i olika storlekar.

Typer av rumsavdelare

Upptäck de olika typerna av rumsavdelare på bimago. Du hittar rumsavdelare i rustik, glamorös, industriell, modern, provensalskt och mycket mer. Med våra olika mönster och stilar kan du separera utrymmen i olika typer av inredningar och hem. Med våra rumsavdelare kan du skapa privata, dedikerade utrymmen för avkoppling och separata arbetsområden. Våra rumsavdelare passar bra i vardagsrum, sovrum och till och med på kontor. Slutligen kan du dela upp utrymmen utan att behöva göra invasiva förändringar i din inredning. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök vår sektion om rumsavdelare och upptäck alla produkter som vi erbjuder! Vi vill också påminna dig om att en av våra rumsavdelare också kan vara en utmärkt present till en släkting eller vän som har köpt ett nytt hem.


 

Rumsavdelare

På Bimago hittar du den perfekta typen av rumsavdelare för dig. Bimagos kollektion är en av de rikaste som finns. Enkla rumsavdelare och japanska rumsavdelare är två av de lättaste idéerna för att dela upp ditt utrymme. De är lätta och mobila och är den perfekta idén för att skapa ett separat utrymme i din inredning på nolltid. Med dubbelsidiga rumsavdelare får du det bästa av två världar - båda dina nya utrymmen pryds med smakfulla motiv som du väljer tack vare de högkvalitativa motiven som trycks på vår inredning. Både hushåll och kommersiella utrymmen kommer att dra nytta av den avskildhet som en rumsavdelare ger. En ny, fräsch inredning kan göras förvånansvärt enkelt. Bygg ett utrymme för din lilla unge att leka i eller skärma av ett kök - valet av destinationer för en rumsavdelare är verkligen stort. I ditt företag kan du använda rumsavdelare för att skapa utrymmen för dina anställda utan att behöva sätta upp ens en enda fast vägg.

Typer av rumsavdelare

Färgade rumsavdelare är en populär inredningslösning för hem, kontor, restauranger och skönhetssalonger. I bimagos utbud hittar du rumsavdelare i olika typer, så du kan enkelt välja den version som passar dig. Om du vill separera två delar av rummet och njuta av lika elegant dekoration på båda sidor är en dubbelsidig rumsavdelare den bästa lösningen. Om du däremot vill att inredningen bara ska vara synlig utifrån, t.ex. som bakgrund under en videokonferens, för att täcka väggen bakom soffan eller fungera som garderob, välj en ensidig skiljevägg. Perfekt för kontoret eller barnrummet är en partition som fungerar som en anslagstavla där du kan fästa viktig information eller konstverk med hjälp av ritnålar. Bland de olika typerna av rumsavdelare finns även japanska rumsavdelare som inte bara utmärker sig genom sina realistiska tryck utan även genom en exponerad träram. De kommer att uppfylla förväntningarna inte bara hos orientaliska fantaster, utan även hos de som älskar asiatiska spa och restauranger.