inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
upp till -35% på canvastavlor och fototapeter. Erbjudandet gäller till 2022.12.08 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Posterstorlekar för varje interiör

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 33
  5. 63
Posters är ett enkelt sätt att försköna varje interiör! I bimagos kollektion hittar du olika storlekar på posters, vilket innebär obegränsade arrangemangsmöjligheter. De minsta posters kan med framgång placeras på ett skrivbord eller i en smal nisch, med medelstora posters kan du skapa ett flera meter långt galleri över sängen i sovrummet, medan dekorationer i de största dimensionerna bäst hängs upp individuellt på en stor, enhetlig yta. Besök vår kollektion av posters i olika storlekar och förändra din inredning med unik grafik redan idag!

Posters med olika storlekar

Slutligen kan du få en dekoration som passar alla typer av inredningar. På Bimago kan du välja storlek på dina favoritposters, så att du kan hänga dem i både mindre och större utrymmen. Förutom det stora urvalet av storlekar erbjuder Bimago ett brett urval av stilar och mönster.

Visa mer Visa mindre

Unikt anpassar storlekar på posters

På Bimago kan du välja storlek på de posters du vill köpa. Storleken på våra posters börjar från 20x30 cm upp till 70x100 cm. På så sätt kan du dekorera olika interiörer och njuta av de fantastiska motiven. Om du är en kreativ och originell person föreslår vi att du sätter ihop storlekar på 20x30 cm bredvid varandra och skapar ditt eget lilla galleri. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök vår webbshop och upptäck våra produkter!