inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Färgade posters 21x30 cm

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 6
Letar du efter små posters? Då är du på rätt plats! Bimago har ett stort urval av posters i formatet 21×30 cm i sin kollektion. A4-posters är en självklar del av de flesta konstverk i gallerier eftersom de passar perfekt ihop med andra tryckformat! De 21x30 cm stora ramposters från bimago är högkvalitativa posters. Se till att uppmärksamma våra tips om layout och inspiration, där vi delar med oss av tips om hur man utformar en gallerivägg.

Posters 21x30

Om du letar efter något universellt som passar på alla möjliga ställen kan du ta en titt på våra 21x30-posters. Förutom deras optimala storlek, som gör att du kan placera dem var som helst, finns våra posters i olika utföranden och stilar. I vår katalog hittar du tio olika stilar: modernt, glamour, provencaliskt, skandinaviskt, shabby chic, industriellt, rustikt, boho, vintage och en mapp för andra stilar. På detta sätt kan du dekorera alla typer av hem och inredningar. Posters i den här storleken kan inte bara hängas upp på väggarna, utan även ramas in och placeras på skrivbord eller nattduksbord.

Visa mer Visa mindre

21x30 poster

Dekorera ditt hem, kontor, restaurang eller wellnesscenter med de magnifika 21x30-posters från Bimago. På grund av deras storlek kan du skapa bildkombinationer genom att placera en poster bredvid en annan och skapa ditt eget personliga galleri. Om du har tröttnat på tråkiga grå väggar kan våra produkter ge färg, fräschhet och en touch av stil. Genom att lägga till färgglada motiv på kontoret kommer du äntligen att slappna av och stimulera ditt sinne under lunchrasterna. Om det saknas något i din restaurang och du inte vet hur du ska dekorera den, lägg till våra fantastiska posters. Om din restaurang har en klassisk stil kan du välja glamourösa eller vintagemotiv, och om din inredning har en rustik stil kan du kolla in våra landskapsposter eller industriposter. Bilder av frukt eller grönsaker passar också bra för att dekorera dessa typer av restauranger. Skapa din dröminredning med produkter från Bimago. Missa inte de fantastiska erbjudandena på vår webshop! Besök vår posterkollektion och välj rätt produkt för dig.