inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Vin Posters

Filter

Filter

Färg

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Antalet sätt du kan dekorera en vägg i köket, matsalen och vardagsrummet är oändligt. Vinposters med en elegant ram från bimago är ett perfekt val av dekorationer som kommer att komplettera din inredning! Vinposters är ett utmärkt sätt att ändra utseendet på ditt kök, matsal och vardagsrum utan att det medför höga kostnader! Lägg till en känsla av smak med sofistikerade vinkonstverk eller genom att använda vinposters vintage. Tack vare våra utvalda kollektionar kan du enkelt hitta konst som tilltalar dig.

Vinmotiv

Vinposters är perfekta presentidéer för vinexperter. De kommer att njuta av våra motiv lika mycket som de värdesätter smak och lukt från deras favoritdryck. Bilderna av vin i en flaska, ett glas eller en trätunna visas i konst och inredningsdesign. Nu kan du också hitta dem i våra posters. Omgivna av eleganta tillbehör kommer våra vinkonstverk att få dig att känna dig som en italiensk vingård eller en fransk restaurang. Det verkar som att vin inte bara kan upplevas genom att smaka på det, utan också genom att titta på det med dina ögon! Du kan hänga dina vinposters på vanliga väggar och bredvid eleganta möbler. De kommer också att vara lämpliga för röda färger. Förutom heminredning är vår samling också en bra matchning för vingårdar och restauranger som serverar alla typer av vin. Väggdekorationerna kommer att förbättra kundernas upplevelse och få dem att besöka dig om och om igen. Våra vinmotiv passar lika inomhus som att dekoreras utomhus. En klippram kommer att göra jobbet om du bestämmer dig för att hänga dem ute. Vinposters passar bra med växter och druvor. Du får en kreativ komposition om du sätter ihop några posters med druvor och flaskvin om du vill presentera processen för hur vin produceras. En otrolig effekt garanterad!

Läs mer Läs mindre

Vintage vinposters

Vår samling av vintage vinposters syftar till att lägga till en sofistikerad touch och elegans till din heminredning. Det kommer att se fantastiska ut i eleganta kök, matsalar och sovrum. Vi rekommenderar också våra vinmotiv som presenter till dina familjemedlem eller vänner som tycker om att smaka på olika typer av denna eleganta dryck. Dessutom är vintageposters också bra alternativ för de traditionella blommorna vi brukar ge för att fira. De kommer mer än uppskatta att få en sådan originell och samtidigt snygg dekoration. Våra enkla, minimalistiska mönster är också mycket universella. De kommer att försköna varje rum med smak. Posters som visar gamla gröna vinflaskor och träfat passar bra till retrotillbehör, medan motiv med ett halvfullt glas är perfekta för glamour och skandinavisk interiör. Bimagos breda utbud av vintage vinposters gör det lättare för dig att hitta något som passar bäst för ditt hem.

Vit eller rödvinsposter?

Det är frågan! Sommeliererna hävdar att vitt vin smakar bäst med fisk och desserter, medan rött vin är bäst för rött kött. När det gäller bimagos vinposters är svaret enkelt - din intuition berättar vad som är bäst för ditt heminredning! Vi kanske bara föreslår några beprövade och betrodda kompositioner. Till exempel är både vitt och rött vin posters som visar enstaka glas perfekt för minimalistiska och industriella rum. Då kommer motiv som visar vita eller röda vinflaskor tillsammans med en ostfat och andra livsmedel att vara idealiska för rustika kök och eleganta matsalar. Du kan också skapa en italiensk vingårdsatmosfär genom att designa en uppsättning vinposters som är fina tillsammans och omges av trätillbehör. Ett dimmrat ljus är den sista finishen på denna komposition. Tänk inte mer och låt våra vinmotiv vara din oändliga inspirationskälla!