inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Erbjudandet gäller till 2024.05.27

Mat och dryck Posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Relax and Wine [Poster]
från
116,37 kr
166,32 kr
  1. 1
  2. 2
Lever vi för att äta eller äter vi för att leva? Att äta är en nödvändighet och en av de största upplevelserna i våra liv! Om en känsla kan väcka barndomsminnen, hur många underbara minnen kan då inte aptitretande matposters väcka? Matposters och en köksposter från bimago visar dig vad som döljer sig bakom bilden av en pizza! Sista resan till Rom? Och bakom bilden av aromatiska kryddor? Minns du en exotisk semester i Indien? Dekorera insidan av ditt kök, din restaurang eller pub med en originell dekoration.

Posters med mat och dryck

Letar du efter inspirerande mat & dryckes posters? Ta en titt vad bimago har för dig! Våra mönsterdesigner försvinner den tid du spenderar med din familj och vänner på hemgjorda middagar eller smuttar på kaffe på ett snyggt kafé. Vi tillägnar vår samling matposters och dryckeposters till hem med både mysiga och moderna kök samt till snygga restauranger och barer. Du kan välja mellan färgglada posters med exotiska frukter, motiv med en italiensk touch, kaffeinspirerade motiv och många många fler. Välj bara den som bäst matchar atmosfären i din interiör. Du kan också sätta ihop några motiv för att skapa en unik komposition.

Läs mer Läs mindre

Vintage-matposters

Bland våra mat & dryckes posters hittar du en hel samling exklusiva vintage posters. Oavsett om du letar efter något för att försköna din nakna vägg i köket, eller om du känner för att dekorera din matsal på ett sätt som gör att dina gäster får aptit, kommer vårt stora utbud av vintage matposters inte att svika dig! De svartvita motiven passar bra med minimalistiska tillbehör, medan våra varmfärgade väggdekorationer är lämpliga för retroinredning och snygga restauranger. Du kan föreställa dig hur trevligt det är att äta läckra måltider medan du omges av posters som visar kryddor med otaliga smaker eller orientalisk mat i eleganta ramar. Våra vintage-matposters har allt för att skapa den magiska atmosfären i ett ögonblick.

Hälsokostposters

Hälsosam mat är väldigt mycket på modet! Aldrig tidigare i mänsklighetens långa historia hade vi en verklig chans att veta vad som är bra eller dåligt för våra kroppar. Nu är vi alla väl medvetna om vitaminens kraft och den roll de spelar i vårt allmänna välbefinnande. Varför inte påminna oss ännu mer om de fantastiska effekterna av hälsosam kost? Med vår samling hälsosamma matposters kan du fylla ditt hem med ett stort utbud av läckra, färska frukter och grönsaker, känna doften av underbara kryddor och känna utsökta smaker varje dag. Våra väggdekorationer kommer att ge dig ett positivt humör så fort du går in i ditt hälsoinspirerade hem efter en lång dag på jobbet eller skolan. Vi rekommenderar att du hänger våra posters mot färgglada väggar i ditt kök, matsal eller vardagsrum. Du kan till och med hänga dem i ditt sovrum om du vill titta på dina favoriträtter direkt när du vaknat. Vår samling kommer också att se bra ut i moderna restauranger och barer som främjar en hälsosam livsstil. Dina kunder kommer mer än gärna att ha sina favoritmåltider på en så positiv plats.