inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på posters Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Öl Posters

Sortera

Sortera efter

Smarta ölposters med en läcker gyllene dryck. Den kommer att få dig att längta efter en sval bägare med perfekt vitt skum. Kombinera den med några vintage ölposters och skapa den perfekta dekorationen för ditt kök, matsal eller hemmabar. Ser du alltid fram emot att ta en drink med vännerna efter en lång dag? Eller kanske smakar kallt, bittert öl bäst för dig på sommarhelgerna, smuttandes i trädgården? Är du en provsmakare som letar efter ovanliga märken och lokala bryggerier? Varje ölfan kommer att hitta något för sig själv i vår kollektion av ölposters!

Ölvägg posters

Ölposters är perfekta för ölälskare av alla slags bryggerismaker som bara letar efter något originelltg att dekorera sina interiörer. Om du är en av dem är den här gyllene drycken mer än välkommen i ditt hem. Du kanske till exempel vill sätta en ölposters mot en vanlig ljus vägg i en hall eller vardagsrum. Och uppenbarligen är våra konsttryck idealiska dekorationer för en matsal eller ett kök där vi dricker öl medan vi äter middag med våra vänner och familj. Postern fungerar bra i moderna lägenheter och hus samt rymliga vintage herrgårdar. Vi brukar förena öl med vänner, gott sällskap, öppenhet och avslappnad atmosfär. När allt kommer omkring kan det vara en bra idé att dricka en god öl med vänner för att tillbringa en lördagskväll. Av dessa skäl kan du också dekorera din pub med bimagos ölväggposterser. Våra ölposters kommer bara att öka dryckens redan utsökta smaker. Skål!

Läs mer Läs mindre

Vintage-ölposters

Visst kan du komma ihåg bilder av pint öl omgiven av iögonfallande slagord. Det här är bilderna som visades på många amerikanska posters på 1950- och 1960-talet. Vi återskapade deras stil och designade en samling vintageölposters. Så du kan nu välja den du gillar bäst och hänga den i din retroinredning. De kommer att påminna dig om den unika atmosfären i dom gamla goda pubarna. De ljusa färgerna på ett gammalt snyggt papper syftar till att återskapa andan i gamla barer på andra sidan jorden. Men våra vintageölposters kommer att se bra ut, inte bara i nostalgiska rum, utan även i industriella eller minimalistiska interiörer. Du kan till exempel hänga en av våra tecknade bilder av pints eller skarpa bilder. Du kan hänga dem på både ljusa och mörka väggar och lägga i en silver- eller gyllene ram för att postersen ska sticka ut. Om du planerar att hänga en av våra vintageölposters i ett bryggeri rekommenderar vi att du lägger den i en klippram. Som du märker så finns det många val. Fantaster av denna gyllene dryck har ingen anledning att oroa sig.

Konstmotiv av öltyper

Pilsner, Ale, Stout, Porter - riktiga experter känner till dem alla! Och det finns lika många öltyper som det finns motiv i bimagos samling! På så sätt kan alla som värdesätter en specifik smak av en viss öl uttrycka detta genom att hänga en ölposters på sin vägg. Undrar du var du ska hänga den? Det finns inga gränser alls. Det kan vara ett industriellt kök, modern matsal eller ett mysigt boho-vardagsrum. Det viktiga är att du gillar det och att du kan dela denna känsla med dina gäster och familjemedlemmar. Du kan till och med ge en ölposters som en gåva till din bästa vän när du vet vilken öltyp den gillar. Varför inte? De kommer aldrig att glömma en sådan originell present!